Termíny kurzů
Modelování z isomaltu - začátečníci
Datum: 31.1. 2017,10:00 - 16:00
Náplň kurzu:
Vaření, barvení, modelování růže, listu, základní foukání
Začínáme s cukrařinou
Datum: 5.1. - 14.00-19.00 ,6.1. - 9.00 - 14.00
Náplň kurzu:
-šlehané hmoty, bílkové hmoty
-tuhá těsta
-základní krémy a pěny - krémy - anglický, cukrářský, bavorský; ovocné a čokoládové pěny
- úvod do čokolády
-základní dekorace - čokoláda, karamel, filigrán, glazura, cukrové dekorace
Cena: 5600,-
Jílové u Prahy
Více info na: www.cukrarske-studio.cz info@cukrarske-studio.cz
Zdravé pečení -diabetes, celiakie, potravinové alergie
17.ledna 2017, 14:00-17:00
Cena: 2900,-
V kurzu se dozvíte, jak přirozeně snížit glykemický index výrobků bez použití umělých sladidel, jak na pečení bez lepku, laktózy, o výběru vhodných surovin atd.
Korpusy a krémy, pěny, kynutá těsta, čajové pečivo