Novinky

Pro aktuální dění a nabídku sledujte nové stránky http://www.cukrarske-studio.cz

archiv novinek

Cukrářské kurzy

Stránky speciálně věnované mým cukrářským kurzům najdete také na odkazu: cukrářské kurzy

Kurzy jsou určeny pro max. 5 osob. Na základě dohody je možné jej uspořádat individuálně i u Vás doma. Kurzy lze uspořádat v rámci celé ČR i SR.

 

Nabízíme možnost nákupu dárkového poukazu

 

Zdravé pečení - potravinové alergie, celiakie, diabetes

V dnešní době je čím dál více osob postiženo celiakií, neboli bezlepkovou dietou, diabetem a dalšími potravinovými alergiemi. Výrobky, které jsou na pultech českých obchodů k dostání, jsou stále velice drahé a často nevalné kvality a chuti. Cukrářské výrobky obsahují neskutečné množství konzervantů, éček a velice nekvalitních tuků, čímž se tyto výrobky stávají opravdu velice nezdravými. V tomto kurzu se dozvíte, jak připravit výrobky zdravě, z bezlepkových surovin, kvalitních tůků, či surovin s nízkým glykemickým indexem, které jsou vhodné zejména pro diabetiky. Znalosti ve vytváření receptur v oblasti celiakie i diabetu čerpám ze zcela osobních zkušeností, proto se o ně ráda podělím.

Makrónky a další výrobky ze sněhových šlehaných hmot

Naučíte se přípravu pravých francouzských makrónek a jejich náplní

 

Výroba čokoládových bonbonů

Náplň kurzu: Dozvíte se vše o čokoládě, jak rozeznat kvalitní čokoládu od nekvalitních druhů, o samotné výrobě čokolády atd

Naučíte se vyrobit si čokoládové bonbóny, jak správně vytemperovat čokoládu, příprava čokoládových náplní ganache

 

Výroba cukrářských dekorací

náplň kurzu: seznámení s různými druhy jedlých modelovacích hmot – marcipán, modelovací fondán, plastická čokoláda a její příprava

  • modelování květin a figurek

 

Modelování z karamelu

Modelování dekorací z karamelu – květiny, foukaný karamel

 

Přírava slavnostního dortu

Chcete obdarovat své blízké originálním, vlastnoručně vyrobeným dortem?

Naučíte se kompletní přípravu slavnostního dortu po vzoru francouzkých cukráren, od korpusu, krému až po potažení marcipánem, glazování apod. Dozvíte se, jak správně vybírat opravdu kvalitní suroviny a jak pozvednout chuť dortu

V případě zájmu o kurz a další dotazy posílejte na info@dortylucie.cz, tel: 604 866 166

Obchodní podmínky pro cukrářské kurzy

 Rezervace je platná  po složení 50% zálohy bezhotovostním převodem na účet. Číslo účtu - 2303938193/0800, variabilní symbol - datum konání kurzu ve tvaru DD.MM.YYYY (např. 01.10.2013).Nezasílejte částku před potvrzením volného místa.

 

Storno kurzu - POZOR ZMĚNA

Platbu lze vrátit bez udání důvodu od uhrazení do 14 dnů.  Dárkový poukaz lze vrátit bez udání důvodu do 14ti dnů od uhrazení platby. Dárkový poukaz nelze směnit za peníze. Storno poplatek 1měsíc před konáním kurzu 30% z ceny kurzu. 14dní před začátkem kurzu - 50% z ceny kurzu. 3dny před začátkem 100% z ceny kurzu, dále viz dle dohody.

Více zde: http://www.cukrarske-kurzy.cz/terminy-kurzu/